TechnoVision работи в партньорство със следните компании, с които ви осигурява по-лесен достъп до нашите продукти и заплаща 100% от стойността на доставката:

AEG - отлична производителност, гъвкавост и надеждност, заедно с превъзходна естетика

AEG е основана в Германия преди повече от век с една проста философия: всеки дизайн е проектиран така, че да бъде съвършен по форма и функция.
Всички AEG уреди предлагат отлична производителност, гъвкавост и надеждност, заедно с превъзходна естетика.

бяла техника втора употреба - вземи на изплащане

Атлетик Фитнес е един от лидерите във фитнес индустрията в България

Атлетик Фитнес е един от лидерите във фитнес индустрията в България. Имаме над 22-годишен опит в предоставянето на фитнес и уелнес услуги, като разполагаме с 10 фитнес клуба в 4 от най-големите градове на България – Бургас, Пловдив, София и Стара Загора. Екипът ни е съставен от над 100 млади и амбициозни професионалисти. Това, с което най-много се гордеем е отношението ни към клиента и постоянното желание да се усъвършенстваме. Полагаме всекидневни усилия да подобряваме качеството на предоставяните услуги чрез непрекъснато обучение на целия екип.

atletik-fitnes

Бърз и достъпен потребителски кредит за покупки на стоки на изплащане

JETCREDIT e бърз и достъпен потребителски кредит за покупкa на стоки на изплащане до 10 000 лв.
Всеки ден си мечтаеш за онзи новa пералня, сушилня или хладилник, който видя в магазина. Сега можеш да го имаш с нашия финансов продукт. Заем, който ще ти позволи да се насладиш на своите мечти докрай.

бяла техника втора употреба - вземи на изплащане

Доставка по куриер до вашия дом с отстъпка с Лео Експрес

Лео Експрес е една от водещите компании на българския пазар за куриерски услуги. Работят на територията на Република България от 2003г. и разполагат с офиси в цялата страна. Куриерските услуги осигуряват приемане, обработка, пренасяне и доставка на документи и стоки в най-кратки срокове. Посетете сайта на Лео Експрес, за да намерите подробна информация за услугите и тарифите. втора употреба бяла техника

Доставка по куриер до вашия дом с отстъпка с Еконт Експрес

Еконт Експрес е лицензиран пощенски оператор и предлага куриерски и карго услуги, експресна поща, международни пратки, транспортни услуги. Преимуществото на Еконт Експрес са както установените вече позиции на пазара и познатата търговска марка, така и обширната мрежа от офиси на територията на страната и широката гама от услуги, които предоставят. За повече информация относно услугите и тарифите, посетете сайта на Еконт Експрес.

техника втора употреба

technovision.bg

Немски перилни и почистващи препарати

Фирма „Борн” EООД е българска компания, специализирана в търговията с немски перилни и почистващи препарати. Фирмата осъществява собствен внос, доставка и продажба на едро и дребно на стоки от Германия, произведени изцяло за немския пазар.

бяла техника втора употреба

technovision.bg