TechnoVision работи в партньорство със следните компании, с които ви осигурява по-лесен достъп до нашите продукти и заплаща 100% от стойността на доставката:
Бърз и достъпен потребителски кредит за покупки на стоки на изплащане
AEG - отлична производителност, гъвкавост и надеждност, заедно с превъзходна естетика
AEG е основана в Германия преди повече от век с една проста философия: всеки дизайн е проектиран така, че да бъде съвършен по форма и функция. Всички AEG уреди предлагат отлична производителност, гъвкавост и надеждност, заедно с превъзходна естетика.
Атлетик Фитнес е един от лидерите във фитнес индустрията в България
Атлетик Фитнес е един от лидерите във фитнес индустрията в България. Имаме над 22-годишен опит в предоставянето на фитнес и уелнес услуги, като разполагаме с 10 фитнес клуба в 4 от най-големите градове на България – Бургас, Пловдив, София и Стара Загора. Екипът ни е съставен от над 100 млади и амбициозни професионалисти. Това, с което най-много се гордеем е отношението ни към клиента и постоянното желание да се усъвършенстваме. Полагаме всекидневни усилия да подобряваме качеството на предоставяните услуги чрез непрекъснато обучение на целия екип.
Доставка по куриер до вашия дом с отстъпка с Лео Експрес
Лео Експрес е една от водещите компании на българския пазар за куриерски услуги. Работят на територията на Република България от 2003г. и разполагат с офиси в цялата страна. Куриерските услуги осигуряват приемане, обработка, пренасяне и доставка на документи и стоки в най-кратки срокове. Посетете сайта на Лео Експрес, за да намерите подробна информация за услугите и тарифите.
Доставка по куриер до вашия дом с отстъпка с Еконт Експрес
Еконт Експрес е лицензиран пощенски оператор и предлага куриерски и карго услуги, експресна поща, международни пратки, транспортни услуги. Преимуществото на Еконт Експрес са както установените вече позиции на пазара и познатата търговска марка, така и обширната мрежа от офиси на територията на страната и широката гама от услуги, които предоставят. За повече информация относно услугите и тарифите, посетете сайта на Еконт Експрес.
Немски перилни и почистващи препарати
Фирма „Борн” EООД е българска компания, специализирана в търговията с немски перилни и почистващи препарати. Фирмата осъществява собствен внос, доставка и продажба на едро и дребно на стоки от Германия, произведени изцяло за немския пазар.
ФИТНЕС ПРОГРАМИ, ТРЕНИРОВКИ, УПРАЖНЕНИЯ И ДИЕТИ
ФИТНЕС ПРОГРАМИ, ТРЕНИРОВКИ, УПРАЖНЕНИЯ И ДИЕТИ
ФИТНЕС ПРОГРАМИ, ТРЕНИРОВКИ, УПРАЖНЕНИЯ И ДИЕТИ

Ако е настъпил е моментът, в който сте преценили, че наистина е нужно да направите промяна с външния си вид. Ако копнеете за красиво и хармонично тяло. Ако трябва да постигнете пълна трансформация. .Ако искате да свалите тегло или да качите мускулна маса…

Решението е правилен хранителен режим и фитнес програма, съобразени с желанията ви, с телесния ви тип, с кръвната ви група и не на последно място с предпочитанията ви към храните.

Разпродажба

Топ продукти

Мебели и декорации от Германия - разгледайте какво предлагаме
12 - 60 месеца гаранция, следгаранционен сервиз
Copyright TECHNOVISION ©